ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 210 6000 500

Η εταιρεία μας είναι περήφανη και στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες για την αποχέτευσή σας, που δεν συγκρίνονται. Όχι μόνο έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά, αλλά ξέρουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για αποφράξεις και όχι μόνο. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι μια ειδική κάμερα διάγνωσης που κυριολεκτικά μπορεί και ταξιδεύει μέσα στις σωληνώσεις σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ μας επιτρέπει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στην αποχέτευση χωρίς να σκάψουμε. Τη χρησιμοποιούμε ως μέρος της αποτελεσματικής και διεξοδικής διαδικασίας ελέγχου και τα συνδυάζουμε με τις πληροφορίες για τα συμπτώματα και την ιστορία που μας δίνετε, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την επισκευή. Η απόφραξη με κάμερα μας επιτρέπει να επιλέξουμε τα σωστά εργαλεία για την εργασία. Καλέστε μας σήμερα στο 210 6000 500.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ στους σωλήνες σας, μας φέρνει πιο κοντά στην πλήρη κατανόηση του προβλήματος της αποχέτευσης σας. Όλα αυτά μπορούν να εντοπιστούν και να αναγνωριστούν από τις κάμερες μας. Όχι μόνο μπορούμε να τα δούμε, αλλά μπορούμε επίσης να σας δείξουμε πού βρίσκεται το πρόβλημα και την αιτία του. Αυτό δεν βοηθά μόνο στις επισκευές που θα ακολουθήσουν, αλλά και το τι πρέπει να προσέχετε από εδώ και πέρα. Προτού εφαρμόσει το συνεργείο μας την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, ενδεχομένως να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί καθαρισμός αποχέτευσης. Φανταστείτε ένα συνεργείο που φτάνει στην ώρα του, είναι επικοινωνιακό και ευγενικό και ολοκληρώνει τη δουλειά σας για να σας ικανοποιήσει 100%. Αυτό είναι ακριβώς είναι το είδος της υπηρεσίας που θα λάβετε από τους τεχνικούς της εταιρείας μας.

Απόφραξη με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Η εταιρεία μας προσφέρει απόφραξη με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ένας εύκαμπτος άξονας μπαίνει και διακλαδίζεται στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού. Αυτό προκύπτει συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων κ.α. Όλα αυτά τα προβλήματα στους αγωγούς συχνά δημιουργούν βουλώματα στη διέλευση των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης, δημιουργώντας σπασίματα στις σωληνώσεις που διαφεύγουν τα καθαρά νερά και τα λύματα στον περιβάλλοντα χώρο.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας την απόφραξη με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού, γλυτώνοντας σας έτσι από ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήματα. Αν ζητηθεί σας δίνουμε το βίντεο καταγεγραμμένο για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα αναλάβει την επισκευή, αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί. Από τι εξαρτάται το κόστος; Το κόστος για μια απόφραξη με κάμερα, καθορίζεται από το δίκτυο το οποίο θέλουμε να επιθεωρήσουμε. Δηλαδή η τελική τιμή καθορίζεται από τα συνολικά μετρά της αποχέτευσης και την κατάσταση του δικτύου. Επικοινωνήστε για μια προσφορά.