Publisher Profile

Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής

Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής

210 6000 500

Προσφέρουμε 24ωρες  Απολυμάνσεις στην Αγία Παρασκευή.

apolymanseis-agia-paraskebi-fogging


Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής είναι μια κορυφαία επιχείρηση

Η  Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής που λειτουργεί και καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής. Έχουμε χτίσει τη φήμη μας με βάση την τελειότητα.
Η εταιρεία ιδρύθηκε και έγινε γνωστή για τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Χρησιμοποιούμε και εφαρμόζουμε με επιτυχία μια σειρά τεχνικών και προϊόντων για την προστασία της υγείας, της διατροφής και της περιουσίας σας με τον πιο αποτελεσματικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Υποσχόμαστε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες υπό επίβλεψη, προσφέροντας στους πελάτες μας ασφαλή και αποτελεσματική προστασία για την οικία σας, το περιβάλλον εργασίας σας και τη φήμη της επιχείρησής σας.

Οι τιμές μας είναι προσιτές και οι απολυμαντές μας φιλικοί και εκπαιδευμένοι, έχοντας στην κατοχή τους τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και σκευάσματα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην Αγίας Παρασκευής

Απολύμανση με πιστοποιητικό στην Αγία Παρασκευή.

 

Απολύμανση – Μυοκτονία Αγία Παρασκευή για τρωκτικά

Προτείνουμε και έχουμε τις καλύτερες λύσεις για την εξόντωση των ποντικιών και των αρουραίων. Μετά από την επιθεώρηση του κάθε χώρου ο απολυμαντής ανάλογα και με την κάθε περίπτωση θα τοποθετήσει ειδικά δολώματα και μεταλλικούς ή πλαστικούς σταθμούς σε διάφορα σημεία.

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να φάνε και να ροκανίσουν τα πάντα. Φωλιάζουν και αναπαράγονται με ταχύτατους ρυθμούς. Στο πέρασμα τους δημιουργούν πολλές καταστροφές και είναι φορείς πολλών και σοβαρών ασθενειών.
Απολύμανση –

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απεντομώσεις Αγία Παρασκευή

Καλύπτουμε απεντομώσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

Για κάθε ψύλλο που ζει στη γάτα ή τον σκύλο σας, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να μεταφερθούν οι ψύλλοι σε όλο το σπίτι σας. Το σάλιο τους θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο αλλεργιογόνες ουσίες καθώς μπορεί να προκαλέσει μια ασθένεια του δέρματος στα κατοικίδια ζώα που λέγεται αλλεργική δερματίτιδα (FAD). Επίσης, όταν οι ψύλλοι δαγκώνουν μπορούν να προκαλέσουν αναιμία σε κουτάβια και γατάκια ή ακόμα και θάνατο. Βέβαια οι ψύλλοι δεν τσιμπάνε μόνο τα κατοικίδια, αλλά πραγματικά κατασπαράζουν και τους ανθρώπους.

Σίγουρα θα έχετε δει σε κάποιον άνθρωπό τσιμπήματα από ψύλλους. Το χειρότερο είναι όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί.

Οι ψύλλοι μπορούν να ζήσουν μεταξύ 7 και 14 ημερών και θα μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ της σίτισης τους και να γεννάνε π.χ στο χαλί σας όσα περισσότερα αυγά μπορούν. και αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Οι προνύμφες μπορούν να παραμείνουν αδρανείς για μήνες. Όταν οι ενήλικες αισθανθούν τη ζεστασιά και δονήσεις θα επιτεθούν ξανά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Απολύμανση – Απεντόμωση κατσαρίδες

Με 40 και πλέον χρόνια και εμπειρίας, η Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης. Οι δυσάρεστες καταστάσεις, με τους “μικρούς ανεπιθύμητους επισκέπτες” θα αποτελέσουν παρελθόν και εσείς θα νιώσετε άνετοι και απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν. Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους, πτυχιούχους γεωπόνους και παρέχουμε πιστοποιητικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και όλες οι υπηρεσίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, καθώς και για τα κατοικίδια ζώα που βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού μας. Μπορούμε να διαχειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση σχετίζεται με:

  • ψύλλους
  • κοριούς
  • κατσαρίδες
  • ακάρεα
  • τρωκτικά
  • μύγες
  • μυρμήγκια
  • κουνούπια κ.α.

Συγκεκριμένα για τις κατσαρίδες, παρέχουμε ειδικές εφαρμογές για την πρόληψη και την εξόντωση τους, καθώς ο έλεγχος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για λόγους υγείας και ασφάλειας, καθώς οι κατσαρίδες προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και κρίσεις άσθματος, ειδικά στα παιδιά και μεταδίδουν τουλάχιστον 33 είδη βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων του (E. coli) και της σαλμονέλας.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Απολύμανση με πιστοποιητικό στην Αγία Παρασκευή.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Top