ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 210 6000 500

Προσφέρουμε 24ωρες Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης.

Η  Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης που λειτουργεί και καλύπτει όλες τις περιοχές της Αττικής. Έχουμε χτίσει τη φήμη μας με βάση την τελειότητα.
Η εταιρεία ιδρύθηκε και έγινε γνωστή για τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης

Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης είναι μια κορυφαία επιχείρηση

Χρησιμοποιούμε και εφαρμόζουμε με επιτυχία μια σειρά τεχνικών και προϊόντων για την προστασία της υγείας, της διατροφής και της περιουσίας σας με τον πιο αποτελεσματικό και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Υποσχόμαστε να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες υπό επίβλεψη, προσφέροντας στους πελάτες μας ασφαλή και αποτελεσματική προστασία για την οικία σας, το περιβάλλον εργασίας σας και τη φήμη της επιχείρησής σας.

Οι τιμές μας είναι προσιτές και οι απολυμαντές μας φιλικοί και εκπαιδευμένοι, έχοντας στην κατοχή τους τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και σκευάσματα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην Αγίας Παρασκευής

Απολύμανση με πιστοποιητικό στην Αγία Παρασκευή.

 

Απολύμανση – Μυοκτονία Αγία Παρασκευή για τρωκτικά

Προτείνουμε και έχουμε τις καλύτερες λύσεις για την εξόντωση των ποντικιών και των αρουραίων. Μετά από την επιθεώρηση του κάθε χώρου ο απολυμαντής ανάλογα και με την κάθε περίπτωση θα τοποθετήσει ειδικά δολώματα και μεταλλικούς ή πλαστικούς σταθμούς σε διάφορα σημεία.

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να φάνε και να ροκανίσουν τα πάντα. Φωλιάζουν και αναπαράγονται με ταχύτατους ρυθμούς. Στο πέρασμα τους δημιουργούν πολλές καταστροφές και είναι φορείς πολλών και σοβαρών ασθενειών.
Απολύμανση –

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες 210 6000 500, ΤΚ 15342

Απεντομώσεις Αγία Παρασκευή

Καλύπτουμε απεντομώσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

Για κάθε ψύλλο που ζει στη γάτα ή τον σκύλο σας, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να μεταφερθούν οι ψύλλοι σε όλο το σπίτι σας. Το σάλιο τους θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο αλλεργιογόνες ουσίες καθώς μπορεί να προκαλέσει μια ασθένεια του δέρματος στα κατοικίδια ζώα που λέγεται αλλεργική δερματίτιδα (FAD). Επίσης, όταν οι ψύλλοι δαγκώνουν μπορούν να προκαλέσουν αναιμία σε κουτάβια και γατάκια ή ακόμα και θάνατο. Βέβαια οι ψύλλοι δεν τσιμπάνε μόνο τα κατοικίδια, αλλά πραγματικά κατασπαράζουν και τους ανθρώπους.

Σίγουρα θα έχετε δει σε κάποιον άνθρωπο τσιμπήματα από ψύλλους. Το χειρότερο είναι όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί.

Οι ψύλλοι μπορούν να ζήσουν μεταξύ 7 και 14 ημερών και θα μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ της σίτισης τους και να γεννάνε π.χ στο χαλί σας όσα περισσότερα αυγά μπορούν. και αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Οι προνύμφες μπορούν να παραμείνουν αδρανείς για μήνες. Όταν οι ενήλικες αισθανθούν τη ζεστασιά και δονήσεις θα επιτεθούν ξανά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Απολύμανση – Απεντόμωση κατσαρίδες

Με 40 και πλέον χρόνια και εμπειρίας, η Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης. Οι δυσάρεστες καταστάσεις, με τους “μικρούς ανεπιθύμητους επισκέπτες” θα αποτελέσουν παρελθόν και εσείς θα νιώσετε άνετοι και απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν. Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους, πτυχιούχους γεωπόνους και παρέχουμε πιστοποιητικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και όλες οι υπηρεσίες και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, καθώς και για τα κατοικίδια ζώα που βρίσκονται στο χώρο του σπιτιού μας. Μπορούμε να διαχειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση σχετίζεται με:

  • ψύλλους
  • κοριούς
  • κατσαρίδες
  • ακάρεα
  • τρωκτικά
  • μύγες
  • μυρμήγκια
  • κουνούπια κ.α.

Συγκεκριμένα για τις κατσαρίδες, παρέχουμε ειδικές εφαρμογές για την πρόληψη και την εξόντωση τους, καθώς ο έλεγχος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για λόγους υγείας και ασφάλειας, καθώς οι κατσαρίδες προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και κρίσεις άσθματος, ειδικά στα παιδιά και μεταδίδουν τουλάχιστον 33 είδη βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένων του (E. coli) και της σαλμονέλας.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης με πιστοποιητικό στην Αγία Παρασκευή.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Πληροφορίες Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας, εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής υπολογίζεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη) και ο μόνιμος πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται κατά τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, το 1929 αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα και μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου η οποία και συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού. Επίσης ο Δήμος διαθέτει αθλητικές υποδομές με ένα απ’ τα μεγαλύτερα γήπεδα για την περιοχή να είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, και ακολουθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, που φιλοξενούν και τις τοπικές ομάδες της πόλης.

wikipedia

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Top