Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες Αγιας Παρασκευης

Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες Αγιας Παρασκευης

Η εταιρία μας, ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. Διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με γεωπόνους. Εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων και – Μυοκτονιών. Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες

Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ

Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες

Αναλαμβάνει απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες κάθε είδους, σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Βασικές Υπηρεσίες καταπολέμησης ανεπιθύμητων επισκεπτών, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόροι, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α.

Ενδεικτικές εφαρμογές απεντομώσεων – απολυμάνσεων – μυοκτονίας, όπως ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες – μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Απολυμάνσεις επικοινωνία 210 6000 500, ΤΚ 15342

Απολυμάνσεις – Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει:

  • της τοποθεσίας
  • των περιβαλλοντολογικών συνθηκών
  • της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας.

Τα παράσιτα μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Απεντομώσεις

Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων. Οι σκόροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα. Οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

Απολύμανση – απεντόμωση για κοριούς Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες

Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες παρασίτων της Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή ξέρουν πώς να εντοπίζουν κοριούς και στη συνέχεια να τους εξολοθρεύουν. Διαθέτουν ιδιαίτερες δεξιότητες και εκπαίδευση και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες και αποτελεσματικότερες μεθόδους εύρεσης και αντιμετώπισης κοριών.

Εάν παρατηρείτε κνησμώδη κόκκινα εξανθήματα στην περιοχή των βραχιόνων, των ποδιών, της πλάτης ή του αυχένα σας το πρωί ή αν βρίσκετε άλλα σημάδια κοριών, τότε πρέπει να το αντιμετωπίσετε γρήγορα. Οι κοριοί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και μόνο ένας επαγγελματίας εξολοθρευτής της Απολυμάνσεις Αγίας Παρασκευής θα πρέπει να χειριστεί το πρόβλημα.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΔΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΕ ΠΟΔΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσει ένας επαγγελματίας τεχνικός της Απολυμανσεις Αγια Παρασκευή είναι τα σημάδια μιας προσβολής από κοριούς. Αυτό μπορεί να χρειαστει αρκετό χρόνο, καθώς οι κοριοί μπορούν εύκολα να κρυφτούν σχεδόν παντού.

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που αναζητά ένας εξολοθρευτής κοριών, όπως:

  • υπολείμματα δέρματος – οι κοριοί περνούν από πολλούς κύκλους ζωής και αφήνουν πίσω τους τα υπολείμματα από δέρμα που ρίχνουν κατά τη διάρκεια της μετάλλαξής τους.
  • σημάδια κοπράνων – οι κοριοί είναι μάλλον “αγενείς” και θα αφήσουν παντού τα περιττώματα τους, που μοιάζουν με μικροσκοπικές μαύρες κουκκίδες από ένα στυλό.
  • κηλίδες αίματος – οι κοριοί όταν συνθλίβονται, αφήνουν πίσω τους μικρές κηλίδες αίματο. Τα μικροσκοπικά σημάδια αίματος στα σεντόνια σας είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.
  • οσμές – σε μια πολύ βαριά προσβολή, ακόμη και μια ανθρώπινη μύτη μπορεί να ανιχνεύσει τη δυσάρεστη, κάπως γλυκιά μυρωδιά μιας εισβολής κοριών. Οι κοριοί εκπέμπουν επίσης ορμονικό άρωμα όταν διαταράσσονται.

αν κοιτάξετε στα σωστά σημεία, όπως σχισμές, ρωγμές, ραφές από στρώματα, μπορείτε επίσης να βρείτε ζωντανούς κοριούς. Είναι μικροί και μερικές φορές δύσκολο να φανούν, δεν είναι πολύ μεγαλύτεροι από έναν σπόρο μήλου σε μερικά στάδια της ζωής τους, αλλά οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι εμπειρογνώμονες της Απολυμανσεις Αγιας Παρασκευης μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.

Μυοκτονίες

Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου.

Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΤΕΡΜΙΤΕΣ

Απολυμάνσεις

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για:

  • τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα παράσιτα
  • τους τρόπους αντιμετώπισής τους
  • το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες.

Απολυμανσεις Απεντομωσεις Μυοκτονιες Αγιας Παρασκευης με πιστοποιητικό

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό.

Απολυμάνσεις – Καθαρισμός φρεατίων

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

Διάγνωση με κάμερα

Η εταιρεία μας διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με το εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που ευθύνονται για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης.

Προβλήματα προκύπτουν από κακοτεχνίες, καθιζήσεις υποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου, κ. τ. λ.

Όλα αυτά, δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή πλημμυρίζοντας τους χώρους, δημιουργούν σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

Πληροφορίες Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας, εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής υπολογίζεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη) και ο μόνιμος πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται κατά τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, το 1929 αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα και μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου η οποία και συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού. Επίσης ο Δήμος διαθέτει αθλητικές υποδομές με ένα απ’ τα μεγαλύτερα γήπεδα για την περιοχή να είναι το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, και ακολουθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, που φιλοξενούν και τις τοπικές ομάδες της πόλης.

wikipedia

Στιγμιότυπο από διάγνωση με κάμερα

 

 

Top