Απόφραξη από ρίζες Αγία Παρασκευή

Απόφραξη από ρίζες Αγία Παρασκευή

210 6000 500

Εδώ στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έχουμε δει τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ρίζες των δέντρων στα συστήματα αποχέτευσης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δέντρα και τα φυτά έχουν την τάση να αναπτύσσονται προς τις πηγές νερού. Ευδοκιμούν εκεί όπου υπάρχει υγρασία. Αυτό είναι συχνά μέσα και γύρω από τις αποχετεύσεις, καθώς αυτό είναι ένα μέρος όπου το νερό είναι παρόν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όταν οι ρίζες δέντρων μπουν στις αποχετεύσεις και δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα και σωστά, θα συνεχίσουν να αυξάνονται με τον χρόνο. Αυτό στη συνέχεια θα οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση και μερικές φορές την κατάρρευση των συστημάτων αποχέτευσης το οποίο μπορεί να είναι πολύ ακριβό και άβολο. Η ομάδα της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία αφαίρεση ριζών σε σπίτια και επιχειρήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι η αφαίρεση των ριζών συχνά απαιτεί υψηλή πίεση ή ηλεκτρομηχανικές μεθόδους με εξειδικευμένες λεπίδες που διασχίζουν τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

Ως μέρος της υπηρεσίας αφαίρεσης ριζών, μπορούμε επίσης να διενεργήσουμε έρευνα με κάμερα, χρησιμοποιώντας τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το σύνολο των ριζών έχει αφαιρεθεί από το σύστημα αποχέτευσης. Εδώ στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή, είμαστε πελατοκεντρική εταιρεία και πάντα βασικός μας σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όχι μόνο θα αφαιρέσουν τις ρίζες δέντρων οι τεχνικοί μας, αλλά θα σας συμβουλεύσουν τι πρέπει να προσέχετε και θα σας προτείνουν και την συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top