Πολύτιμος συνεργάτης της πόλης

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή – Πολύτιμος συνεργάτης της πόλης!

Η Αγία Παρασκευή είναι η πόλη κόσμημα των Βορείων Προαστίων. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Ένας πολύτιμος συνεργάτης

Διαθέτει μια τεράστια πλατεία και ίσως μία από τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες αγορές στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι δημοτικές αρχές και οι κάτοικοι της πόλης δίνουν καθημερινό αγώνα για την ομαλή λειτουργία της πόλης και για να είναι πιο όμορφη και ευχάριστη η καθημερινότητά τους.

Για να λειτουργούν όμως όλα στην εντέλεια θα πρέπει και τα συστήματα της αποχέτευσης να είναι καθαρά και να συντηρούνται σε τακτική βάση.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα σε μια περιοχή. Και αν αναρωτιέστε ποια μπορεί να είναι αυτά θα σας παραθέσουμε μερικά ευθύς αμέσως.

  • Πλημμύρες. Βουλωμένα φρεάτια και σιφόνια δημιουργούν πολύ συχνά υπερχείλιση. Τα λιμνάζοντα νερά γίνονται εστίες μικροβίων, ενώ οι τοίχοι των κτηρίων σαπίζουν από μούχλα και υγρασία. Οι άνθρωποι κινδυνεύουν από μολυσματικές ασθένειες και σωματικά ατυχήματα. Το κόστος επισκευής των κτηρίων είναι επίσης επώδυνο.
  • Δυσάρεστες οσμές. Όταν οι αποχετεύσεις βουλώνουν αναδύονται δυσάρεστες οσμές από όλα αυτά τα συσσωρευμένα υλικά που σαπίζουν κυριολεκτικά μέσα στους σωλήνες τους καθώς τις φράζουν. Επιπλέον, γίνονται ένας μικρός παράδεισος για τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες.
  • Κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται με δυσκολία και η πρόσβαση στην περιοχή είναι ανέφικτη. Τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ συχνή κατάληξη ενός μποτιλιαρίσματος. Τα καταστήματα της περιοχής δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε και θα ήθελαν ενώ ηλικιωμένοι, παιδιά και ΑΜΕΑ αποφεύγουν κάθε είδους μετακίνηση που μπορεί πολλές φορές να είναι απαραίτητη. Ένα αναγκαίο ραντεβού σε κάποιο γιατρό ή η μεταφορά στο σχολείο είναι κάποιες από αυτές…

    Αποφράξεις Αγία Παρασκευή - Πολύτιμος συνεργάτης

    Αποφράξεις Αγία Παρασκευή – Πολύτιμος συνεργάτης

Πολύτιμος συνεργάτης της πόλης!

Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή είναι μόνιμος σύμμαχος των κατοίκων για την αντιμετώπιση όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Λειτουργεί ασταμάτητα 365 ημέρες το χρόνο και ολόκληρο το 24ωρο. Τα συνεργεία της απαρτίζονται από άτομα που είναι οι καλύτεροι και πιο έμπειροι επαγγελματίες στο χώρο των αποφράξεων. Ο στόλος των φορτηγών της είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στην ελληνική αγορά. Με την Αποφράξεις Αγίας Παρασκευής , αποχετεύσεις, φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και κάθετες στήλες κτηρίων λειτουργούν πάντοτε στην εντέλεια! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή υπάρχει και δραστηριοποιείται στο χώρο τα 40 τελευταία χρόνια. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις γνώσεις της την καθιστούν δικαίως την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία στην περιοχή!

Tags: , , , , , , , ,

About the Author

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top