ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 6000 500

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ της αποφρακτικής εταιρείας μας είναι τόσο αποτελεσματικός, ώστε θα απομακρύνει ακόμη και τις ρίζες των δέντρων και την επίμονη συσσώρευση αποβλήτων που έχουν προσκολληθεί στα τοιχώματα των σωλήνων σας για αρκετά χρόνια. Όλα αυτά μόνο με νερό υψηλής πίεσης! Η διαδικασία του καθαρισμού αποχέτευσης με υδροβολή ακούγεται απλή, αλλά υπάρχουν βήματα που απαιτούν επαγγελματική βοήθεια. Πριν αρχίσει ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, πρώτα θα επιθεωρήσουμε την γραμμή αποχέτευσης τοποθετώντας μια εξειδικευμένη κάμερα μέσα στους σωλήνες σας. Θα μας αποκαλύψει τυχόν σπασίματα ή διαρροές στους σωλήνες σας, καθώς και να μας δώσει μια ιδέα για το υποκείμενο πρόβλημα – είτε πρόκειται για σπασμένο σωλήνα, διεισδυτικές ρίζες δέντρων, διάβρωση ή άλλο θέμα. Καλέστε μας σήμερα στο 210 6000 500.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι η καταλληλότερη λύση αν τα απορρίμματα στις σωληνώσεις δεν μπορούν να απομακρυνθούν με παραδοσιακές μεθόδους. Για παράδειγμα, ορισμένες γραμμές αποχέτευσης δεν είναι προσβάσιμες επειδή βρίσκονται κάτω από μια πλάκα τσιμέντου. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ συνιστάται επίσης εάν οι επίμονες ρίζες έχουν εισβάλει στη γραμμή αποχέτευσης. Σε αυτή την περίπτωση είναι ο γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης

Εδώ και 40 και πλέον χρόνια ασχολούμαστε και προσφέρουμε τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και την υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών μας. Δε φεύγουμε από τον χώρο σας αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας και την κάνουμε καινούρια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν τη σημασία της σωστής εξυπηρέτησης και της ποιότητας των υπηρεσιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζεται στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας με τον μέγιστο σεβασμό. Έχουμε 100% ποσοστό επιτυχίας και σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Η εταιρεία μας έχει καθαρίσει πολλά αποχετευτικά συστήματα κι έχει γλιτώσει πολλούς ιδιοκτήτες από πολλά χρήματα από την αποφυγή ζημιών που προλάβαμε. Επίσης προσφέρουμε:

Top