ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ 210 6000 500

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ αγαπάμε τις προκλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι οι αποχετεύσεις σας καθαρές και λειτουργικές. Η Αποφράξεις Γέρακας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις απόφραξης. Εκτελούμε κάθε εργασία που έχει σχέση με την αποχέτευσή σας και εγγυόμαστε ότι και αν κάνουμε. Και όλα αυτά είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ μπορεί να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε πριν να καταλήξετε σε δαπανηρές επισκευές των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων που προκύπτουν από τα ζητήματα αποχετεύσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6000 500.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είμαστε τόσο σίγουροι για την ικανότητά μας να φτάσουμε πολύ γρήγορα σε σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ένα βουλωμένο φρεάτιο ή υδρορροή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και να διαταράξουν την καθημερινή τους ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπιστεί μια βουλωμένη αποχέτευση και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να μία ιδιαίτερα, δυσάρεστη κατάσταση. Όμως να μην ανησυχείτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ θα φτάσει έγκαιρα και θα επιλύσει όποια άσχημη κατάσταση και αν έχει δημιουργηθεί στις υδρορροές και τα φρεάτια της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Μία άμεση επέμβαση από ένα εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό συνεργείο μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή.

Μπάζα που έβγαλε συνεργείο μας μέσα από φρεάτιο - Αποφραξεις Γερακας

Μπάζα που έβγαλε συνεργείο μας μέσα από φρεάτιο – Αποφραξεις Γερακας

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Αν μια απόφραξη στο αποχετευτικό σας δίκτυο δεν αντιμετωπιστεί σωστά τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερες βλάβες στις εγκαταστάσεις των σωληνώσεών σας. Να σας κοστίσει ταλαιπωρίες και χρήμα. Έχετε πρόβλημα στη γραμμή της αποχέτευσης σας, είτε πρόκειται για νεροχύτη κουζίνας, είτε μπανιέρα, ή νιπτήρα κλπ; Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ για να σας αξιολογήσει το πρόβλημα και να αποτρέψει τυχόν μεγαλύτερα που μπορεί να συμβούν. Μην αφήνετε ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα απλό κόστος, να σας κοστίσει υπέρογκα ποσά, γιατί αγνοήσατε το πρόβλημα ή διαλέξατε μια λανθασμένη ή προσωρινή λύση για το σύστημα της αποχέτευσης σας. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ βρίσκει πάντα την αιτία του προβλήματός σας. Εφαρμόζει λύσεις με μόνιμα αποτελέσματα. Σας προτείνει την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση, εξοικονομώντας για εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που σας παρέχει εγγυήσεις για την άριστη ολοκλήρωση των εργασιών του.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Αποφράξεις Γέρακας: Λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα ενός προβλήματος στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας, η Αποφράξεις Γέρακας μπορεί να χειριστεί το θέμα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, καθώς έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε υπηρεσίες της αποχέτευσης, στοχεύουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τα ποιοτικά αποτελέσματα στους καθαρισμούς των συστημάτων των αποχετευτικών δικτύων και θα χαρούμε πολύ, που θα είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Γέρακας επενδύει συνεχώς στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να βεβαιωθείτε ότι το έργο μας εκτελείται με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ - Αποφράξεις Γέρακας

ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ – Αποφράξεις Γέρακας

Υπηρεσίες Αποφράξεων στο Γέρακα:

Αποφρακτική Γέρακας εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Απόφραξη στο Γέρακα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων. Προσφέρουμε από τη δεκαετία του 1970 υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα αποχετευτικά δίκτυα που περιλαμβάνουν:

 • αποφράξεις παντός είδους
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
 • ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
 • ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας, στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης
 • χρήση μηχανημάτων υδροβολής με υψηλή πίεση νερού κλπ.
 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Γέρακας Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γέρακας – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γέρακας – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Υδρορροής Γέρακας – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γέρακας – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γέρακας – – 210 6000 500
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γέρακας – – 210 6000 500
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γέρακας
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γέρακας – – 210 6000 500
 • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα
 • Καθαρισμοί αποχέτευσης με υδροβολή
 • Αποφράξεις όλων των ειδών
 • Τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων κλπ
 • Άντληση υδάτων

Καθαρισμός Αποχετεύσεων

Η Αποφράξεις Αποχέτευσης Γέρακας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να διορθώσει και να “καθαρίσει” τα προβλήματα στην αποχέτευση σας. Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει στον χώρο σας και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Γιατί απλώς να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας όταν μπορείτε να την καθαρίσετε πλήρως; Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και η Αποφρακτική Εταιρεία Γέρακα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος καθαρισμού των αποχετεύσεων περιλαμβάνει την εισαγωγή καλωδίου με λεπίδες κοπής στο σωλήνα αποστράγγισης. Χρησιμοποιώντας μια ισχυρή περιστροφική κίνηση, ο κοπτήρας διαλύει τα εμπόδια και καθαρίζει τη γραμμή. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων.

Φρεατιο στην περιοχη του Γερακα

Φρεατιο στην περιοχη του Γερακα

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Αν έχετε αναγνωρίσει τη σημασία της εφαρμογής ενός προγράμματος προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης για την προστασία και αναβάθμιση των συστημάτων αποχέτευσης σας σε συνεχή βάση, η Απόφραξη Αποχετεύσεων Γέρακας μπορεί να προσφέρει μια λεπτομερή αξιολόγηση. Η εξειδικευμένη ομάδα συντήρησης μας θα πραγματοποιεί ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τον καθαρισμό της αποχέτευσης, ελαχιστοποιώντας τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η Εταιρεία Αποφράξεων Γέρακας σας παρέχει λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης και αποδοτικότητας, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε περισσότερα και να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το πού και πότε θα επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας. Στους πελάτες μας προσφέρουμε άριστες και υψηλής ποιότητας εργασίες, με προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Γέρακας επικοινωνία: 210 6000 500 ΤΚ 15344

Πληροφορίες περιοχής Γέρακα

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 29.939, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2,722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.

Top