ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 6000 500

Οι μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με τις ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μην χρειαστούμε κάποια απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων. Αναλαμβάνουμε ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ σε πολυκατοικίες,σχολειά, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημοσιά κτίρια. Καλέστε στο 210 6000 500 για να ενημερωθείτε για τις πρόσφορες απόφραξης στην Αγία Παρασκευή.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μηνιαίες ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω mail, φαξ ή διανομέα και την οποία θα πρέπει να αποστείλετε πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 15 έως 35 ευρώ μηνιαίως (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Παρέχουμε στον διαχειριστή ενημερωτικό δελτίο μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί ένας γενικός καθαρισμός της αποχέτευσης. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν, όλο το 24ωρο! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού / απόφραξης αποχέτευσης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας.

Πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αγία Παρασκευή, ώστε να κάνουμε μία εκτίμηση για τη συντήρηση της αποχέτευσής σας. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα προηγούμενα προβλήματα, θα απομονώσουμε τομείς που μας απασχολούν και θα προτείνουμε έναν αρχικό, επαγγελματικό καθαρισμό, που θα επιστρέψει την αποχέτευση σε πλήρη ροή και βέλτιστη απόδοση. Κατόπιν προετοιμάζεται ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης, το οποίο δείχνει ποιο μέρος του συστήματος χρειάζεται καθαρισμό σε τακτική βάση, σε χρόνο που σας ταιριάζει και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν την προγραμματισμένη εργασία, αποφεύγοντας την ελάχιστη ταλαιπωρία για εσάς. Ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης διασφαλίζει ότι οι γραμμές αποχέτευσης θα λειτουργούν κανονικά. Συμβάλλει στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία και την αποφυγή πιθανών κίνδυνων.

Top