ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας προσφέρει απολυμάνσεις.  Δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα απολύμανσης, μυοκτονίας, μικροβιοκτονίας και απεντόμωσης. Οι δυσάρεστες καταστάσεις, με τους “μικρούς ανεπιθύμητους επισκέπτες” θα αποτελέσουν παρελθόν και εσείς θα νιώσετε άνετοι και απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν. Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους, πτυχιούχους γεωπόνους και παρέχουμε πιστοποιητικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ όλες οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και στα κατοικίδια ζώα που βρίσκονται στο χώρο μας. Καλέστε μας στο 210 6000 500

Στην εταιρεία μας, έχουμε την ικανότητα να μπορούμε να διαχειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση σχετίζεται με απολυμάνσεις. Για κατσαρίδες, ποντίκια, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς και κάθε είδους έντομο και παράσιτο. Προτείνουμε πάντοτε τις καλύτερες λύσεις για την απολύμανση του χώρου και εξόντωσή τους. Τα περισσότερα έντομα και παράσιτα που εισβάλλουν στο χώρο μας, είναι αντιπαθητικά. Κάποια τσιμπάνε ενώ τα πιο πολλά είναι υπεύθυνα για μολύνσεις, δερματοπάθειες και αρρώστιες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εφαρμόζονται απολυμάνσεις. Ο παρασιτολογικός έλεγχος, συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Όλοι οι τεχνικοί μας σε συνεργασία με τους γεωπόνους μας, σχεδιάζουν μεθόδους εξειδικευμένες κατά περίπτωση. Όλα εξαρτώνται από τον περιβάλλοντα χώρο, τον πληθυσμό των παρασίτων και των εντόμων καθώς και τα άτομα ή τα ζώα που υπάρχουν στο χώρο που θέλουμε να απολυμάνουμε. Όλα μας τα προϊόντα είναι άοσμα, δεν αφήνουν λεκέδες και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια.

Επίσης, σε κάθε χώρο που συνωστίζονται πολλοί άνθρωποι, θα πρέπει να γίνονται συχνές απολυμάνσεις. Εξασφαλίζουμε έτσι την καλή δημόσια υγεία. Κτίρια όπως σχολεία, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, μας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Η υπευθυνότητα και άμεση εξυπηρέτησή μας μαζί με την τεχνογνωσία μας, είναι η εγγύηση που σας παρέχουμε. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή αντιληφθείτε παράξενους εισβολείς στο χώρο σας. Δράστε άμεσα πριν το πρόβλημα διογκωθεί και γίνει δυσκολότερο. Επίσης προσφέρουμε: [posts-by-tag tags = “ΥΠΗΡΕΣΙΑ” number=”5″ exclude_current_post=”true”]

Απολύμανση για κατσαρίδες

Για τις κατσαρίδες, σας παρέχουμε ειδικές εφαρμογές που αφορούν στην πρόληψη και την εξόντωσή τους. Η απολύμανση για κατσαρίδες είναι ιδιαίτερα σημαντικός για λόγους ασφάλειας και υγείας. Οι κατσαρίδες μπορεί να σας προκαλέσουν πολλές αλλεργικές αντιδράσεις καθώς και κρίσεις άσθματος. Ειδικότερα στα παιδιά μεταδίδουν τουλάχιστον 33 είδη βακτηρίων συμπεριλαμβανομένων του E. Coli και της σαλμονέλας.

Γενικότερα είναι πολύ επικίνδυνες επειδή κουβαλούν πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει άνθρωπος να συμπαθεί τα συγκεκριμένα παράσιτα. Σχεδόν σε όλους μας, προκαλούν άσχημα συναισθήματα λόγω της αποκρουστικής τους εμφάνισης όπως αηδία και φόβο. Συνηθίζουν να ζουν σε μέρη βρώμικα και σκοτεινά όπως είναι οι βόθροι και οι αποχετεύσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να φωλιάσουν και να κατοικήσουν και μέσα σε ένα καθαρό κατάστημα ή σπίτι. Φυσικά και μπορούν. Φτάνει να έχουν τροφή και ζέστη. Γι αυτό αν παρατηρήσετε, θα δείτε ότι κρύβονται πίσω, μέσα ή κάτω από οικιακές συσκευές.

Το θέμα είναι να τις προλάβετε προτού δημιουργήσουν μια μεγάλη αποικία. Όταν βλέπετε μία κατσαρίδα είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν στο χώρο και άλλες. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να μας καλέσετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποκλειστικά δική μας δουλειά. Μπορεί να νομίζετε ότι θα έχετε αποτέλεσμα με τα διάφορα εντομοκτόνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο αποτελεσματικά. Επιπλέον, όσο και αν προβάλλονται ως άοσμα και ακίνδυνα, θέλουν μεγάλη προσοχή γιατί δεν είναι.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας και αφού πραγματοποιήσουν αυτοψία, θα σχεδιάσουν την απολύμανση για κατσαρίδες που χρειάζεται για τη δική σας περίπτωση. Σε βόθρους, φρεάτια και αποχετεύσεις, θα δράσουν με καπνιστικά ενώ στους υπόλοιπους χώρους θα τοποθετήσουν ειδικά σκευάσματα σε μορφή τζελ. Αυτά τα προϊόντα είναι τα καλύτερα προκειμένου να εξοντωθούν όλες. Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα είναι άμεσο και οριστικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μικρά μυρμήγκια δημιουργούν μεγάλες αποικίες. Είναι έντομα πολύ συμπαθητικά σε όλους μας μέχρι τη στιγμή που θα εισβάλλουν στο χώρο μας. Κανένας δεν μπορεί να αντέξει ένα μεγάλο πληθυσμό μυρμηγκιών στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά του. Μέσα σε ντουλάπια με τρόφιμα γύρω από τα πιάτα με το φαγητό, στα συρτάρια με τα μαχαιροπήρουνα. Προκαλούν σίγουρα μεγάλο εκνευρισμό. Η επιλογή του σημείου που θα στήσουν τη φωλιά τους τα μυρμήγκια δεν είναι τυχαία. Είναι πάντοτε μελετημένη. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι φυσικά η τροφή και το νερό. Άρα, τα μυρμήγκια μπορούν να κατοικήσουν παντού με ιδιαίτερη προτίμηση στα σπίτια, τις κουζίνες τους και τα μπάνια. Κάθε αποικία έχει τον αρχηγό της που δεν είναι άλλος από τη βασίλισσα. Χρήζει ιδιαίτερης προστασίας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να εντοπιστεί μέσα στη φωλιά. Αυτή τη μικρή κοινωνία, συμπληρώνουν τα ενήλικα (θηλυκά και αρσενικά) , οι νύμφες, οι προνύμφες και τα αυγά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Μιλώντας για μυρμήγκια να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι εκτός από κοινωνικά και εργατικά, είναι και πανέξυπνα. Είναι πολύ δύσκολο να τα ξεγελάσεις ώστε να τα εξοντώσεις. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα σπρέι ειδικά για μυρμήγκια. Όμως, αν έχετε παρατηρήσει δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα παρά μόνο επιφανειακά. Οι περισσότεροι άνθρωποι ψεκάζουν τα μυρμήγκια που βλέπουν τα οποία είναι αυτά που έχουν βγει προς αναζήτηση τροφής. Με τον ψεκασμό λοιπόν, σκοτώνουν μόνο τα συγκεκριμένα ενώ συνεχίζει να υπάρχει μια αποικία με χιλιάδες άλλα. Το πρόβλημα θα λυθεί με την οριστική εξόντωση όλων τους. Αυτό θα συμβεί μόνο με απολύμανση για μυρμήγκια από μια επαγγελματική εταιρεία. Με εμπειρία πολλών ετών πάνω στην απολύμανση για μυρμήγκια, έχουμε εξειδίκευση και προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Εφαρμόζουμε ψεκασμούς με σκευάσματα άοσμα και ασφαλή και τοποθέτηση ειδικού εντομοκτόνου τζελ οπότε τα μυρμήγκια θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι δίπτερα έντομα της οικογένειας Culicidae με 3.500 περίπου είδη χωρισμένα σε 41 γένη. Τρέφονται με νέκταρ και γύρη ενώ μόνο το θηλυκό κουνούπι έχει ανάγκη και από αίμα. Το χρειάζεται για την ωρίμανση των αυγών του και το απομυζά με την προβοσκίδα του. Αυτά είναι και τα κουνούπια που είναι επικίνδυνα επειδή μπορεί να μας μεταδώσουν διάφορες ασθένειες. Δραστηριοποιούνται κυρίως τη νύχτα αλλά υπάρχουν και είδη τα οποία τσιμπούν ολόκληρο το 24ωρο. η υγρασία και η θερμοκρασία είναι οι κυριότεροι παράγοντες για τη δραστηριοποίησή τους. Ζουν και αναπτύσσονται σε όλα τα υδάτινα περιβάλλοντα αλλά περισσότερο όπου υπάρχει στάσιμο νερό ή νερό με μικρή ροή. Τέτοια μέρη είναι τα έλη, οι βάλτοι, οι ορυζώνες, οι λίμνες, οι δεξαμενές, τα βαρέλια, τα σιντριβάνια, το πιατάκι της γλάστρας αλλά και σε οποιοδήποτε φυσικό ή τεχνητό μέρος το οποίο κρατά στάσιμο νερό. Ακόμα και σε πολύ μικρή ποσότητα.

Στη χώρα μας ενδημούν περί τα 50 είδη τα οποία ανήκουν σε 3 γένη. Τα «Anopheles», που μεταδίδουν την ελονοσία, είναι ενεργά τη νύχτα και ζουν από 18 μέρες έως 4 με 5 εβδομάδες. Τα βρίσκουμε σε ορυζώνες και γενικότερα στη φύση. Άλλο είδος είναι το «Culex» που είναι το κοινό κουνούπι το οποίο επίσης δρα τη νύχτα. Ζει 10 με 15 ημέρες και μπορεί να μεταδώσει εγκεφαλίτιδα και φιλαρίαση. Αναπτύσσεται στις πόλεις και όπου υπάρχουν βόθροι και κτηνοτροφικά λύματα. Τέλος, το «Κουνούπι – Τίγρης» το οποίο δραστηριοποιείται και την ημέρα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο γιατί είναι φορέας του Δάγκειου πυρετού. Σε κάθε περίπτωση η απολύμανση για κουνούπια κρίνεται απαραίτητη. Για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο μόλυνσης και να μη χάνετε τον ύπνο σας, καλέστε μας. Με τη συχνή απολύμανση για κουνούπια θα δείτε τον πληθυσμό τους να μειώνεται εντυπωσιακά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Για κάθε ψύλλο που ζει στη γάτα ή το σκύλο σας, οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες να μεταφερθούν οι ψύλλοι σε ολόκληρο το σπίτι σας. Το σάλιο τους θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο αλλεργιογόνες ουσίες αφού μπορεί να προκαλέσει στα κατοικίδια ζώα, ένα είδος αλλεργικής δερματίτιδας (FAD). Επίσης, όταν οι ψύλλοι τσιμπάνε, είναι ικανοί να προκαλέσουν αναιμία σε κουτάβια και γατάκια ή ακόμα και θάνατο. Βέβαια, οι ψύλλοι δεν περιορίζονται μόνο στα ζώα αφού τσιμπάνε και τον άνθρωπο. Σίγουρα θα έχετε δει κάποια στιγμή στη ζωή σας άνθρωπο που έχει τσιμπήματα από ψύλλους. Το χειρότερο είναι όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί. Η διάρκεια ζωής των ψύλλων είναι μεταξύ 7 και 14 ημερών. Μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ σίτισης και αναπαραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γεννάνε π.χ. στο χαλί σας ή στο στρώμα σας όσα περισσότερα αυγά μπορούν. Φανταστείτε τώρα αυτό να συμβαίνει κάθε μέρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι προνύμφες (αυγά) των ψύλλων, μπορεί να μείνουν αδρανή περισσότερο από δύο χρόνια. Χρειάζεται να ανακαλύψουν τον κατάλληλο ξενιστή που θα τους ξυπνήσει. Μόλις λοιπόν αισθανθούν ζεστασιά και δονήσεις από κάποιο σώμα, θα ενεργοποιηθούν και θα αρχίσουν να επιτίθενται ξανά. Αντιλαμβάνεστε ακριβώς πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι η εισβολή τους στο χώρο σας. Αν δείτε επάνω σας παράξενα εξανθήματα, αν τους νιώθετε την ώρα που σας τσιμπάνε, πράγμα καθόλου απίθανο, ή αν δείτε το ζωάκι σας να ξύνεται επίμονα, καλέστε μας χωρίς να χάνετε χρόνο. Εμποδίστε να εξαπλωθούν παντού με απολύμανση για ψύλλους. Θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Θα πραγματοποιήσουμε απολύμανση για ψύλλους με ειδικά σκευάσματα και θα σας δώσουμε οδηγίες, ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να προφυλαχθείτε. Για όλα υπάρχει λύση και είμαστε εδώ για να σας τη δώσουμε.

Απολύμανση για κοριούς

Οι κοριοί, όπως και οι ψύλλοι, είναι έντομα πολύ δύσκολα στην αντιμετώπισή τους. Συνηθίζουν να φωλιάζουν σε στρώματα κρεβατιών, καναπέδες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, μοκέτες και πολυθρόνες, χωρίς να αποκλείεται να τους δούμε και αλλού. Επειδή οι κοριοί μπορούν και σκαρφαλώνουν, μπορούμε να τους δούμε οπουδήποτε. Από κουρτίνες μέχρι κορνίζες κάδρων, στα ταβάνια ή ακόμα και μέσα σε πρίζες. Τα μέσα μεταφοράς τους είναι συνηθέστερα τα ρούχα μας και οι αποσκευές. Κάποιοι από τους χώρους που παρουσιάζεται συχνά το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι τα στρατόπεδα, τα ξενοδοχεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε αντίθεση με τους ψύλλους, τα τσιμπήματα των κοριών δεν γίνονται αντιληπτά την ώρα που μας τσιμπάνε. Επίσης, τα εξανθήματα που έχουν ως αποτέλεσμα, μοιάζουν πάρα πολύ με εκείνα των κουνουπιών και προκαλούν και αυτά φαγούρα. Οι κοριοί είναι σε αδράνεια όλη τη διάρκεια της ημέρας και ξυπνάνε για τροφή τη νύχτα, όταν εμείς κοιμόμαστε.

Η απολύμανση για κοριούς καθίσταται δύσκολη. Πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και αν τους αφήσετε, είναι βέβαιο ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα εξαπλωθούν παντού. Επίσης, δεν υπάρχουν οικιακές λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε. Χρειαζόσαστε οπωσδήποτε τη συμβολή μιας επαγγελματικής απολυμαντικής εταιρείας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κοριούς είναι αποτελεσματικά και δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα. Έχουμε όλη την εμπειρία που απαιτείται ώστε να μπορούμε κάνοντας αυτοψία σε κάποιο χώρο να ξέρουμε πως θα πρέπει να κινηθούμε και που να εστιάσουμε. Εφαρμόζουμε ψεκασμούς χωρίς όμως εσείς και τα κατοικίδιά σας να διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφού για την εξόντωσή τους χρειάζονται τουλάχιστον δύο, σε διάστημα 2 εβδομάδων. Οι απολυμαντές μας σε συνεργασία με τους γεωπόνους της εταιρείας θα σας απαλλάξουν οριστικά από τους κοριούς. Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να φάνε και να ροκανίσουν τα πάντα. Αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, δηλαδή αν βρουν τροφή και νερό, φωλιάζουν και αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς. Στο πέρασμά τους δημιουργούν πολλές καταστροφές σε κτίρια και καλλιέργειες. Πολλές φορές μία πυρκαγιά σε κάποιο κτίριο έχει αποδοθεί στην ύπαρξη ποντικών. Όταν πεινάνε δεν τα σταματάει τίποτα. Επίσης, τα τρωκτικά είναι φορείς πολλών και σοβαρών ασθενειών. Αυτό σημαίνει, ότι μόλις αντιληφθούμε την παρουσία τους, επιβάλλεται να γίνει άμεσα απολύμανση για ποντίκια. Προλαβαίνουμε πριν το πρόβλημα γίνει πολύ μεγάλο. Προστατεύουμε την υγεία μας αλλά και την τσέπη μας διότι οι επισκευές στα κτίρια μπορεί να είναι οικονομικά δυσβάσταχτες. Τα ποντίκια είναι σκοτεινοί τύποι. Η όρασή τους λειτουργεί καλύτερα στο σκοτάδι ενώ τρέχουν γρήγορα και σκαρφαλώνουν παντού γι αυτό είναι δύσκολο να τα πιάσουμε. Ζουν σε αποχετεύσεις, σπίτια, αποθήκες, καταστήματα, παντού. Το καλό είναι ότι γίνονται γρήγορα αντιληπτά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Μετά από την επιθεώρηση κάθε χώρου οι απολυμαντές μας θα κινηθούν ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Θα τοποθετήσουν ειδικά δολώματα μέσω μεταλλικών ή πλαστικών σταθμών καθώς και παγίδες με κόλλα. Τα ποντίκια θα εξοντωθούν χωρίς να αφήσουν ίχνη αφού οι συγκεκριμένες μέθοδοι τα ωθούν στη μουμιοποίηση. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ποντικοφάρμακα στο εμπόριο. Σας συμβουλεύουμε όμως να τα αποφύγετε. Ιδιαίτερα αν στο χώρο σας έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζωάκια. Μπορεί να αποβούν το ίδιο τοξικά και για τη δική τους υγεία. Αντιθέτως, όλα μας τα προϊόντα είναι απολύτως ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς και εκτός αυτού τα τοποθετούμε με προσοχή, εκεί ακριβώς που χρειάζεται. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό που αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της εργασίας που διενεργήθηκε από την εταιρεία μας. Αν αντιληφθείτε ποντίκι στο χώρο σας, μην πανικοβληθείτε. Καλέστε μας χωρίς να χάσετε χρόνο.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Στα βασικά μέτρα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, είναι και οι τακτικές απολυμάνσεις χώρων και επιφανειών. Ο νέος ιός covid-19, εμφανίστηκε στη ζωή μας στα τέλη Δεκέμβρη του 2019. Η αρχή έγινε στην πόλη Γιουχάν της Κίνας όμως, πολύ γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την υφήλιο. Πρόκειται για έναν ιό με καλπάζουσα διασπορά και μεταδοτικότητα. Προσβάλει όλες τις ομάδες του πληθυσμού ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στους ηλικιωμένους και στις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή σε ανθρώπους με επικείμενα νοσήματα. Ο sars cov 2, χτυπάει κατευθείαν στο αναπνευστικό μας σύστημα. Όπως συμβαίνει με κάθε ιό, και σε αυτή την περίπτωση, η μετάδοσή του γίνεται μέσω σταγονιδίων που απελευθερώνονται με το φτέρνισμα και το βήχα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει επιβληθεί σαν μέτρο η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε κάθε εσωτερικό χώρο. Άλλα μέτρα που έρχονται να προστεθούν είναι η αποφυγή του συνωστισμού, η συχνή υγιεινή και αντισηψία των χεριών καθώς και οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ειδικότερα σε μέρη όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, η συχνή απολύμανση για κορωνοϊό επιβάλλεται περισσότερο από ποτέ. Η συγκεκριμένη μέθοδος πρέπει να εφαρμόζεται από επαγγελματικά συνεργεία. Χάρις στην εξειδίκευσή τους, μόνο αυτά γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν προϊόντα τα οποία είναι αποτελεσματικά 100%. Η εξειδικευμένη απολύμανση – μικροβιοκτονία, προφυλάσσει από τη διασπορά και τη μετάδοση ιών, μικροβίων και βακτηρίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κορωνοϊό σε σπίτια, καταστήματα, γήπεδα, εμπορικά κέντρα και σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης, για την πλήρη κάλυψή σας, όλες οι εργασίες μας συνοδεύονται από το απαραίτητο πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς οι μέθοδοι και τα προϊόντα που εφαρμόστηκαν. Θωρακίστε την υγεία σας σήμερα με ένα μόνο τηλεφώνημα!