ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 210 6000 500

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ είναι μια πραγματικά οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης. Είμαστε περήφανοι γιατί δεν ξεβουλώνουμε απλά μια αποχέτευση αλλά παρέχουμε λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πολλές φορές τους τεχνικούς της Αποφράξεις Παλλήνη να χρησιμοποιούν κάμερα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να διαγνώσουν το πρόβλημα που υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης που προσφέρουμε παρέχουν τις πιο αποδοτικές λύσεις στην δική σας περίσταση. Θα ξεβουλώσουμε ότι και αν έχει φράξει στην αποχέτευση σας και θα σας ενημερώσουμε αν το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό. Αν υπάρχει ένα τέτοιο ζήτημα, θα σας προτείνουμε μια λύση καθώς και κάποιον τεχνικό. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ έχει μεγάλη εμπειρία σε όλων των τύπων αποχετεύσεων και οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά καταρτισμένοι. Καλέστε μας στο 210 6000 500.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Άσχημες μυρωδιές βγαίνουν από τα σιφόνια του μπάνιου ή της κουζίνας;; Πλημμυρισμένα φρεάτια κάθε φορά που βρέχει;; Έχετε το πρόβλημα, έχουμε τη λύση!! ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ και λύνετε κάθε πρόβλημα γρήγορα, εύκολα και οριστικά. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων 40 και πλέον έτη. Διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία που ανταπεξέρχονται με επιτυχία σε κάθε πρόβλημα απόφραξης. Εξυπηρετεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο! Με την εκτεταμένη εμπειρία μας μπορούμε να σας προτείνουμε και κάποιον προληπτικό καθαρισμό ώστε να αποφεύγετε μελλοντικά προβλήματα. εκτελέσουμε τόσο αντιδραστική καθώς και προληπτικό έργο. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τον εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε τα πάντα είτε είναι ημέρα ή νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έχετε ανάγκη από υπηρεσίες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της αποχέτευσης σας; Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ και αναλαμβάνουμε να λύσουμε προβλήματα σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Όλες οι υπηρεσίες των αποχετευτικών δικτύων εκτελούνται με σεβασμό στις εγκαταστάσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και μπορείτε να υπολογίζετε στους τεχνικούς μας που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ροή των αποχετευτικών εγκαταστάσεων σας. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας (ριζοκοπτικά, μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, ψηφιακές κάμερες ανίχνευσης κ.α.) και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί, με τον πιο αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό τρόπο. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για ότι αφορά:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών και σιφονιών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς τουαλετών και κουζινών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, ισόγεια, καταστήματα και κάθε χώρο.
 • Διάγνωση με κάμερα.

  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Αποφράξεις Παλλήνη: μοναδική εξυπηρέτηση

Η Αποφράξεις Παλλήνη κατανοεί τις ανησυχίες σας και γι’ αυτό σας προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή και είναι η οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους για άμεσα και ριζικά αποτελέσματα με τον πλέον ασφαλή τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, και κρατάμε την ικανοποίηση τους στο επίκεντρο της κάθε εργασία που κάνουμε, καθώς έρχονται πάντα σε άμεση προτεραιότητα στην Αποφράξεις Παλλήνη και είμαστε περήφανοι που είμαστε η νούμερο 1 εταιρεία υπηρεσιών συστημάτων αποχέτευσης, όπου οι πελάτες μας επιλέγουν για τις προσιτές τιμές και κυρίως για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Η Αποφράξεις Παλλήνη παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για:

 • Αποχετεύσεις ντους
 • Αποχέτευση μπανιέρας
 • Αποχετεύσεις σιφονιών δαπέδων
 • Αποχέτευση λεκάνης τουαλέτας κλπ

  Αποφράξεις Παλλήνη

  Αποφράξεις Παλλήνη

Υπηρεσίες Αποφράξεων στην Παλλήνη

Εδώ και σαράντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Παλλήνης καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Στην Αποφράξεις Αποχετεύσεων Παλλήνης μπορούμε να καθαρίσουμε μία βουλωμένη υδρορροή στις αποχετεύσεις σας και να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία στους σωλήνες σας, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της υδροβολής με υψηλή πίεση του νερού που προσφέρει στις σωληνώσεις σας, συντήρηση μεγάλης διάρκειας, μακροζωία του αποχετευτικού σας συστήματος και τη σωστή λειτουργιά του δικτύου σας, σε χαμηλό κόστος και με μόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Είναι πλέον η προτιμότερη μέθοδος για να καθαριστεί ένα δίκτυο αποχέτευσης. Η εφαρμογή της υπηρεσίας αυτής θα αποδειχθεί ανεκτίμητη για εσάς και τις εγκαταστάσεις σας.

ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Καθαρή αποχέτευση μετά από απόφραξη στην Παλλήνη

Διάγνωση με κάμερα

Όταν το σπίτι ή η επιχείρησή σας έχει ένα σοβαρό πρόβλημα αποχέτευσης, δεν θέλετε να έρθει κάποιος να μαντέψει για το τι συμβαίνει. Με την αδιάβροχη κάμερα της εταιρεία Αποφράξεων Παλλήνης επιθεωρούμε το εσωτερικό των σωληνώσεων. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα κατά την αντιμετώπιση επίμονων προβλημάτων στην αποχέτευση σας. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τις κάμερες γιατί έχουμε μια σωστή και ακριβής διάγνωση. Μπορούμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει την ίδια στιγμή της εργασίας. Η Αποφρακτική Αποχέτευσης Παλλήνη μπορεί να επιθεωρήσει τους αποχετευτικούς αγωγούς και τους σωλήνες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Μια αδιάβροχη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να διαγνώσουμε πολύ εύκολα όλα τα προβλήματα που υφίστανται. Για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, θα σας προτείναμε την επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με τη χρήση ειδικής, έγχρωμης, ψηφιακής κάμερας ελέγχου.

 Αποφράξεις Παλλήνη Επικοινωνία: 210 6000 500 ΤΚ 15351

Πληροφορίες περιοχής Παλλήνη

Σχετικά με την Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα. Στο νότιο τμήμα πλησίον της Παλαιοπαναγιάς είναι οικοδομημένες οι εργατικές πολυκατοικίες κοντά στη θέση Λουτρό, ενώ νέοι οικισμοί οικοδομούνται σταδιακά και στο ανατολικό τμήμα της πόλης προς το Πικέρμι στους ανάγλυφους πεντελικούς λοφίσκους, όπως η Νέα Παλλήνη και το Πανόραμα. Στο βόρειο τμήμα της πόλεως εκτείνονται οι νότιες πλαγιές του Πεντελικού, όπου έχει οικοδομηθεί το δημοσιογραφικό και μετέπειτα οικιστικό συγκρότημα του Λόφου Edison, καθώς και ο οικισμός Καραούζη και Μαρίζα όπου λειτουργούν από παλιά ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Top