Publisher Profile

Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη 210 6000 500

Η Αποφράξεις Παλλήνη είναι μια πραγματικά οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης. Είμαστε περήφανοι γιατί δεν ξεβουλώνουμε απλά μια αποχέτευση αλλά παρέχουμε λύσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πολλές φορές τους τεχνικούς μας να χρησιμοποιούν κάμερα υψηλής τεχνολογίας CCTV, ώστε να διαγνώσουν το πρόβλημα που υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων.
Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και οι υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης που προσφέρουμε παρέχουν τις πιο αποδοτικές λύσεις στην δική σας περίσταση. Θα ξεβουλώσουμε ότι και αν έχει φράξει στην αποχέτευση σας και θα σας ενημερώσουμε αν το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό. Αν υπάρχει ένα τέτοιο ζήτημα, θα σας προτείνουμε μια λύση καθώς και κάποιον τεχνικό. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε όλων των τύπων αποχετεύσεων και οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και τεχνολογικά καταρτισμένοι.

Με την εκτεταμένη εμπειρία μας μπορούμε να σας προτείνουμε και κάποιον προληπτικό καθαρισμό ώστε να αποφεύγετε μελλοντικά προβλήματα. εκτελέσουμε τόσο αντιδραστική καθώς και προληπτικό έργο. Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τον εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε τα πάντα είτε είναι ημέρα ή νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Παλλήνη

Έχετε ανάγκη από υπηρεσίες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της αποχέτευσης σας; Καλέστε Αποφράξεις Παλλήνη και αναλαμβάνουμε να λύσουμε προβλήματα σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Όλες οι υπηρεσίες των αποχετευτικών δικτύων εκτελούνται με σεβασμό στις εγκαταστάσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και μπορείτε να υπολογίζετε στους τεχνικούς μας που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ροή των αποχετευτικών εγκαταστάσεων σας.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας, διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας (ριζοκοπτικά, μηχανήματα με υψηλή πίεση νερού, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, ψηφιακές κάμερες ανίχνευσης κ.α.) και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί, με τον πιο αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό τρόπο.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Μπορούμε να καθαρίσουμε μία βουλωμένη υδρορροή στις αποχετεύσεις σας και να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία στους σωλήνες σας, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της υδροβολής με υψηλή πίεση του νερού που προσφέρει στις σωληνώσεις σας, συντήρηση μεγάλης διάρκειας, μακροζωία του αποχετευτικού σας συστήματος και τη σωστή λειτουργιά του δικτύου σας, σε χαμηλό κόστος και με μόνιμο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Είναι πλέον η προτιμότερη μέθοδος για να καθαριστεί ένα δίκτυο αποχέτευσης. Η εφαρμογή της υπηρεσίας αυτής θα αποδειχθεί ανεκτίμητη για εσάς και τις εγκαταστάσεις σας.

Αποφράξεις Παλλήνη – μοναδική εξυπηρέτηση

Η Αποφράξεις Παλλήνης κατανοεί τις ανησυχίες σας και γι’ αυτό σας προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή και είναι η οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους για άμεσα και ριζικά αποτελέσματα με τον πλέον ασφαλή τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, και κρατάμε την ικανοποίηση τους στο επίκεντρο της κάθε εργασία που κάνουμε, καθώς έρχονται πάντα σε άμεση προτεραιότητα στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ και είμαστε περήφανοι που είμαστε η νούμερο 1 εταιρεία υπηρεσιών συστημάτων αποχέτευσης, όπου οι πελάτες μας επιλέγουν για τις προσιτές τιμές και κυρίως για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς, από το να βλέπουμε έναν πελάτη, που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, να είναι πλέον άνετος, λόγω της βοήθειας μας.

Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού για:

  • Αποχετεύσεις ντους
  • Αποχέτευση μπανιέρας
  • Αποχετεύσεις σιφονιών δαπέδων
  • Αποχέτευση λεκάνης τουαλέτας κλπ

Πληροφορίες περιοχής Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών και ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους, δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων, ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”, λέξη άγνωστης ετυμολογίας. Κατά μία εκδοχή, οφείλει το όνομά του στον Κροάτη Πασά και μεγαλοτσιφλικά της περιοχής Χαρβάτ.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

wikipedia

Αποφράξεις Παλλήνη

Επικοινωνία με Αποφράξεις Παλλήνης 210 6000 500. Έδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Παλλήνη καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλλήνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη – – 210 6000 500
Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη – – 210 6000 500
Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη – – 210 6000 500
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη – – 210 6000 500
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη – – 210 6000 500
Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη – – 210 6000 500
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Παλλήνη
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη – – 210 6000 500
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλλήνη – 210 6000 500

https://youtu.be/t9PxmNC670Y

Top