ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Απόφραξη από ρίζες

Απόφραξη από ρίζες

210 6000 500

Στην εταιρεία μας, έχουμε δει τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ρίζες των δέντρων στα συστήματα αποχέτευσης. Πολλές φορές η απόφραξη από ρίζες είναι άκρως αναγκαία. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δέντρα και τα φυτά έχουν την τάση να αναπτύσσονται προς τις πηγές νερού. Ευδοκιμούν εκεί όπου υπάρχει υγρασία. Αυτό είναι συχνά μέσα και γύρω από τις αποχετεύσεις, καθώς αυτό είναι ένα μέρος όπου το νερό είναι παρόν.

Όταν οι ρίζες δέντρων μπουν στις αποχετεύσεις και δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα και σωστά, θα συνεχίσουν να αυξάνονται με τον χρόνο. Αυτό στη συνέχεια θα οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση και μερικές φορές την κατάρρευση των συστημάτων αποχέτευσης το οποίο μπορεί να είναι πολύ ακριβό και άβολο. Η ομάδα μας, προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία αφαίρεση ριζών σε σπίτια και επιχειρήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι η αφαίρεση των ριζών συχνά απαιτεί υψηλή πίεση ή ηλεκτρομηχανικές μεθόδους με εξειδικευμένες λεπίδες που διασχίζουν τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

Αφαίρεση ριζών δέντρων μέσα από φρεάτιο - Απόφραξη από ρίζες
Απόφραξη από ρίζες

Ως μέρος της υπηρεσίας αφαίρεσης ριζών, μπορούμε επίσης να διενεργήσουμε έρευνα με κάμερα, χρησιμοποιώντας τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το σύνολο των ριζών έχει αφαιρεθεί από το σύστημα αποχέτευσης. Στην  εταιρεία μας, πάντα βασικός μας σκοπός είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Αφαίρεση ριζών δέντρων μέσα από φρεάτιο - Απόφραξη από ρίζες
ΚΑΘΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΦΡΕΑΤΙΑ

Όχι μόνο θα αφαιρέσουν τις ρίζες δέντρων οι τεχνικοί μας, αλλά θα σας συμβουλεύσουν τι πρέπει να προσέχετε και θα σας προτείνουν και την συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.

 

Σχολιάστε