ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ 210 6000 500

Η Αποφραξεις Καντζα είναι μια πρότυπη εταιρεία αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων.
Ιδρύθηκε το 1970 και όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποφράξει και καθαρίσει πάμπολλες αποχετεύσεις σε όλη την Αττική. Είμαστε περήφανοι ως ειδικοί σε αυτό που κάνουμε και στους άριστα

Αποφράξεις Κάντζα

εξυπηρετημένους πελάτες. Δεν θα το βάλουμε στα πόδια από μια δουλειά όσο δύσκολη και αν είναι και θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Τα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων συμβαίνουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές; Όταν έχεις καθημερινά ένα πλήρες πρόγραμμα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις, είναι να ψάχνεις να βρεις τον κατάλληλο τεχνικό. Στην Αποφράξεις Κάντζα παρέχουμε γρήγορες, αποτελεσματικές υπηρεσίες στην Κάντζα και τις γύρω περιοχές για να σας βοηθήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, για να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

Η γκάμα των υπηρεσιών μας προσφέρεται σε σπίτια, καταστήματα, εργοστάσια, γραφεία, μεγάλα εμπορικά κτίρια, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, κ.α Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι η ειδικότητά μας. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Ερχόμαστε στην ιδιοκτησία σας και μπορούμε με κάμερα υψηλής ανάλυσης να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Έτσι έχουμε μια πλήρη εικόνα και μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Πληροφορίες περιοχής Κάντζα

Το Λεοντάριο (γνωστό και ως Κάντζα) είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Κάντζα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο των κατοίκων ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ”. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

Στο Λεοντάριο έχουν βρεθεί πολλές αρχαιότητες όπως ο μαρμάρινος Λέων ο οποίος ακόμη και σήμερα στέκει επιβλητικός στο προαύλιο του μεταβυζαντινού ναού του Αγίου Νικολάου. Ο ναός κτίστηκε πάνω στα ερείπια αρχαϊκού νεκροταφείου, που αποκαλύφθηκε μετά από ανασκαφές το 1986. Αποτελεί πλέον πόλο έλξης πολλών κατοίκων που αφήνουν το κέντρο της Αθήνας και την επιλέγουν ως τόπο μόνιμης εγκατάστασης, λόγω των πολλών και νέων συγκοινωνιακών έργων που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή και τη συνδέουν με το κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο. Επίσης, κατέστη γνωστή και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που εδρεύουν στην περιοχή όπως ο Alpha και το γειτονικό MAD TV.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

wikipedia

Αποφραξεις Καντζα

Επικοινωνία με Αποφράξεις Κάντζα  210 6000 500,  ΤΚ 15351 εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Κάντζα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Κάντζα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Κάντζα – – 210 6000 500
Απόφραξη Νεροχύτη Κάντζα – – 210 6000 500
Απόφραξη Υδρορροής Κάντζα – – 210 6000 500
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κάντζα – – 210 6000 500
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κάντζα – – 210 6000 500
Καθαρισμός Φρεατίων Κάντζα – – 210 6000 500
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Κάντζα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κάντζα – – 210 6000 500
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κάντζα – 210 6000 500

Top