ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 210 6000 500

Η Αποφραξεις Παπαγου είναι μια καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, στρατόπεδα, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, νοσοκομεία και άλλα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει είναι αποφράξεις, καθαρισμοί και συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Σας προσφέρουμε μια επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση με την εξαιρετική ομάδα μας που μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Παπάγου

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο γεγονός ότι σε κάθε πελάτη πρέπει να δίνεται η ευκαιρία να επιλυθούν τα προβλήματα του όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Το προσωπικό μας προσφέρει μια φιλική, αποτελεσματική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και έχουμε κατευθυντήριες οδηγίες και πρακτικές που ακολουθούνται. Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι μαζί μας για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που μας ξεχωρίζει στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση.

Καλέστε μας για να σας αποδείξουμε πόσο πολύτιμοι είστε για εμάς. Σας ευχαριστούμε γιατί χάρη σε εσάς μπορούμε και εργαζόμαστε τόσο σκληρά.

Με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά, τα λίπη και τα σωματίδια τροφίμων μπορούν να αρχίσουν να συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες σας και να προκαλέσουν φράξιμο. Αν το βούλωμα επιλυθεί έγκαιρα, δεν θα υπάρξει σημαντική ζημιά στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ωστόσο, τα βουλώματα που παραμένουν απαρατήρητα ή δεν καθαρίζονται μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους σωλήνες και στο σύστημα. Η υδροβολή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό της συσσώρευσης οργανικών ουσιών, για να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μέσα στις σωληνώσεις σας που δεν πρέπει να είναι εκεί.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Πληροφορίες περιοχής Παπάγου

Η Δημοτική Ενότητα Παπάγου απαρτίζει, μαζί με το Χολαργό, το Δήμο Παπάγου-Χολαργού τον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ). Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον Α.Ν. 1563/1950 (ΦΕΚ Α 254) από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, για τη στέγαση των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήταν η εποχή που η οικονομία της Ελλάδος είχε καταστραφεί από την Κατοχή και τον εμφύλιο και υπήρχε άμεση ανάγκη στέγασης των οικογενειών των αξιωματικών, οι οποίες είχαν πληγεί παντοιοτρόπως μέχρι το 1949.

wikipedia

Αποφραξεις Παπαγου

Συνήθως δεν δίνετε μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας, σωστά;

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται να τσεκάρουν τους αποχετευτικούς αγωγούς των κτιρίων τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα απόφραξης. Με τον τακτικό καθαρισμό και τη μηνιαία συντήρηση στο αποχετευτικό σας δίκτυο, αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικών βλαβών στους σωλήνες των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Καλέστε σήμερα κιόλας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ για μια πρώτη εκτίμηση της λειτουργίας του αποχετευτικού σας δικτύου. Η Αποφρακτική Παπάγου, διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που χειρίζεται κάμερες υψηλής ευκρίνειας και υπερσύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΟΥ σας εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας για:

  • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, σιφόνια και φρεάτια
  • Βουλωμένες τουαλέτες και κουζίνες
  • Βουλωμένες κάθετες στήλες τουαλετών και κουζινών
  • Αντλήσεις νερών από κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Επικοινωνία με Αποφράξεις Παπάγου  210 6000 500, ΤΚ 15669 εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Παπάγου καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παπάγου Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παπάγου – – 210 6000 500
Απόφραξη Νεροχύτη Παπάγου – – 210 6000 500
Απόφραξη Υδρορροής Παπάγου – – 210 6000 500
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παπάγου – – 210 6000 500
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παπάγου – – 210 6000 500
Καθαρισμός Φρεατίων Παπάγου – – 210 6000 500
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Παπάγου
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παπάγου – – 210 6000 500
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παπάγου – 210 6000 500

 

https://youtu.be/vdQE4HSJKW8

Top