ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 210 6000 500

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ είναι μια καθιερωμένη οικογενειακή επιχείρηση και παρέχει τις υπηρεσίες της σε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, στρατόπεδα, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, νοσοκομεία και άλλα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει είναι αποφράξεις, καθαρισμοί και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Η Αποφράξεις Παπάγου σας προσφέρει μια επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση με την εξαιρετική ομάδα μας που μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η φιλοσοφία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ βασίζεται στο γεγονός ότι σε κάθε πελάτη πρέπει να δίνεται η ευκαιρία να επιλυθούν τα προβλήματα του όσο πιο γρήγορα και αποδοτικά γίνεται. Το προσωπικό μας προσφέρει μια φιλική, αποτελεσματική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και έχουμε κατευθυντήριες οδηγίες και πρακτικές που ακολουθούνται. Καλέστε μας στο 210 6000 500.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από τεχνικούς οι οποίοι είναι πάντα ικανοί να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προσφέροντας μόνιμες λύσεις απέναντι σε όλες τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας, το προσωπικό μας εξυπηρετεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων την Αθήνα και όλες τις περιοχές της Αττικής. Θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα ακούσουμε τις ανησυχίες σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο και χρήματα, καλέστε απλά τους επαγγελματίες. Είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε κάθε άσχημη κατάσταση που σας απασχολεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης πάντα τεχνολογίας για να γίνεται η δουλειά σωστά από την πρώτη μας επίσκεψη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Συνήθως δεν δίνετε μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας, σωστά; Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται να τσεκάρουν τους αποχετευτικούς αγωγούς των κτιρίων τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα απόφραξης. Με τον τακτικό καθαρισμό και τη μηνιαία συντήρηση της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στο αποχετευτικό σας δίκτυο, αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικών βλαβών στους σωλήνες των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ για να σας αποδείξουμε πόσο πολύτιμοι είστε για εμάς. Σας ευχαριστούμε γιατί χάρη σε εσάς μπορούμε και εργαζόμαστε τόσο σκληρά. Με την πάροδο του χρόνου, τα μαλλιά, τα λίπη και τα σωματίδια τροφίμων μπορούν να αρχίσουν να συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες σας και να προκαλέσουν φράξιμο.

Αποφράξεις Παπάγου: 365 ημέρες τον χρόνο

Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Παπάγου για μια πρώτη εκτίμηση της λειτουργίας του αποχετευτικού σας δικτύου. Η Αποφράξεις Παπάγου διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που χειρίζεται κάμερες υψηλής ευκρίνειας και υπερσύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα. Η Αποφράξεις Παπάγου σας εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας για:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, σιφόνια και φρεάτια
 • Βουλωμένες τουαλέτες και κουζίνες
 • Βουλωμένες κάθετες στήλες τουαλετών και κουζινών
 • Αντλήσεις νερών από κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Υπηρεσίες Αποφράξεων στου Παπάγου

Εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Παπάγου καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων. Η Αποφράξεις Αποχέτευσης Παπάγου δεν στέλνει έναν πωλητή να σας δώσει μια κατ ‘οίκον εκτίμηση. Στέλνουμε έναν έμπειρο τεχνικό, δίνοντάς σας την καλύτερη εξυπηρέτηση και αξία! Παίρνετε την πιο ακριβή εκτίμηση για τις επιλογές που είναι οι καλύτερες για το σπίτι ή την επιχείρησή και τον προϋπολογισμό σας και έχετε εξειδικευμένη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και όχι μόνο να σας κλείσουμε ένα απλό ραντεβού όταν μας καλείτε.

 • Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παπάγου Αττικής
 • Αποφράξεις Φρεατίων Παπάγου – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παπάγου – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Υδρορροής Παπάγου – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παπάγου – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παπάγου – – 210 6000 500
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παπάγου – – 210 6000 500
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Παπάγου
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παπάγου – – 210 6000 500
Αποφράξεις Παπάγου

Αποφράξεις Παπάγου

Καθαρισμός αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης: Όλα τα αποχετευτικά δίκτυα τελικά αναπτύσσουν βουλώματα από ανεπιθύμητα υπολείμματα, τα οποία μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα αν παραμείνουν χωρίς επίβλεψη. Με τα σωστά εργαλεία και αποφασιστικότητα μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας τους νεροχύτες και τις τουαλέτες, αλλά είναι καλύτερο να αφήσετε τα πάντα στους επαγγελματίες και εμείς στην Αποφρακτική Εταιρεία Παπάγου θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά με χαρά, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας. Απλά δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα τεχνικών που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε όλη την Αττική. Αν το βούλωμα επιλυθεί έγκαιρα, δεν θα υπάρξει σημαντική ζημιά στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ωστόσο, τα βουλώματα που παραμένουν απαρατήρητα ή δεν καθαρίζονται μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στους σωλήνες και στο σύστημα.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή της Αποφρακτικής Παπάγου είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό της συσσώρευσης οργανικών ουσιών, για να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μέσα στις σωληνώσεις σας που δεν πρέπει να είναι εκεί. Ακούτε φυσαλίδες νερού από την τουαλέτα, όταν τρέχει ο νεροχύτης; Αυτό είναι πιθανώς ένα σημάδι ότι το αποχετευτικό σας σύστημα έχει φράξει και απαιτεί παρέμβαση. Οι αποχετεύσεις που κάνουν γάργαρους ήχους είναι ένα άλλο σημάδι των ζημιών που έχουν προκληθεί. Συχνά ακούγονται μετά τη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων ή των πιάτων. Ο γρηγορότερος και πιο προφανής τρόπος για να καταλάβετε εάν οι αποχετεύσεις σας είναι φραγμένες είναι όταν το νερό αρχίζει να λιμνάζει στο νεροχύτη ή την μπανιέρα σας. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε προσεκτικά μόνοι σας, αλλά αν αυτό είναι ανεπιτυχές, καλέστε καλύτερα κάποιον εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Εταιρείας Αποφράξεων Παπάγου να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος και να το διορθώσει.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Διάγνωση με κάμερα

Μια διάγνωση της γραμμής αποχέτευσης σας με κάμερα της Απόφραξη στου Παπάγου επιτρέπει να έχετε μια εσωτερική εικόνα του σωλήνα ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας αν υπάρχουν ελαττώματα στον σωλήνα. Αυτά τα ελαττώματα, όπως ρίζες δέντρων ή σκουριασμένοι σωλήνες, μπορούν να προβληθούν στην οθόνη και να καταγραφούν. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε γραμμή αποχέτευσης που έχει φράξει, ώστε να μπορείτε είτε να σχεδιάσετε μια επισκευή για το εγγύς μέλλον, είτε να έχετε την ψυχική ηρεμία, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν θα είναι ένα συνεχές πρόβλημα.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Αποφράξεις Παπάγου Επικοινωνία: 210 6000 500 ΤΚ 15669

Πληροφορίες περιοχής Παπάγου

Η Δημοτική Ενότητα Παπάγου απαρτίζει, μαζί με το Χολαργό, το Δήμο Παπάγου-Χολαργού τον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών. Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον Α.Ν. 1563/1950 (ΦΕΚ Α 254) από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, για τη στέγαση των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Top