ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ 210 6000 500

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ είναι η δική σας εταιρεία, οι δικοί σας άνθρωποι για οποιεσδήποτε υπηρεσίες στην αποχέτευση που χρειάζεστε. Ειδικευόμαστε στην απόφραξη φρεατίων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη σιφονιών, άντληση υδάτων, επιθεώρηση με κάμερα, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, αυτό που θα περίμενε ο οποιοσδήποτε από μια επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων. Αυτό που θα θυμάστε φεύγοντας από τον χώρο σας, είναι ο σεβασμός και η επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Αποφράξεις Πεντέλη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι 100% ικανοποιημένος με όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης που παρέχουμε. Δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε από εμάς; Διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές και τις μαρτυρίες πελατών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ για να μάθετε περισσότερα. Καλέστε μας στο 210 6000 500.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων, τόσο στον οικιακό, όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα. 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να μας καλέσετε, Κυριακές και αργίες! Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ, δουλειά μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, καθαρίζοντας τις βουλωμένες αποχετεύσεις, που αν διατηρηθούν σωστά μπορούν να παρατείνουν την διάρκεια ζωής τους και τις σωληνώσεις τους. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ για να λύσουμε κάθε προβληματική αποχέτευση. Αν δεν είναι κάτι επείγον, καλέστε μας για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

Αποφράξεις Πεντέλη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ: ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, για τη σωστή λειτουργία των συστημάτων της αποχέτευσης σας. Εξασφαλίζεται την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας παρέχουμε τη βοήθειά μας σε όλα τα προβλήματα που έχετε στην αποχέτευσή σας. Για οριστικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης σε ολόκληρη την Αττική. Είμαστε περήφανοι για την ικανότητά μας να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτές αφορούν σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, κ.α.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αποφράξεις Πεντέλη: μοναδική εξυπηρέτηση

Η Αποφράξεις Πεντέλη κατανοεί τις ανησυχίες σας και γι’ αυτό σας προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή και είναι η οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους για άμεσα και ριζικά αποτελέσματα με τον πλέον ασφαλή τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, και κρατάμε την ικανοποίηση τους στο επίκεντρο της κάθε εργασία που κάνουμε, καθώς έρχονται πάντα σε άμεση προτεραιότητα στην Αποφράξεις Πεντέλη και είμαστε περήφανοι που είμαστε η νούμερο 1 εταιρεία υπηρεσιών συστημάτων αποχέτευσης, όπου οι πελάτες μας επιλέγουν για τις προσιτές τιμές και κυρίως για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καθαρά φρεάτια από την Αποφράξεις Πεντέλη

Υπηρεσίες Αποχετεύσεων στην Πεντέλη Αττικής

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Υδρορροής Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πεντέλη – – 210 6000 500
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Πεντέλη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πεντέλη – – 210 6000 500

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς, από το να βλέπουμε έναν πελάτη, που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, να είναι πλέον άνετος, λόγω της βοήθειας μας. Η Αποφρακτική Πεντέλης παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για:

 • Αποχετεύσεις ντους
 • Αποχέτευση μπανιέρας
 • Αποχετεύσεις σιφονιών δαπέδων
 • Αποχέτευση λεκάνης τουαλέτας κλπ

Λύσεις στα προβλήματα αποφράξεων στην Πεντέλη

Εδώ και σαράντα χρόνια Αποφράξεις Αποχετεύσεων Πεντέλης σημαίνει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα αποφράξεων. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Όταν ανοίγετε την βρύση για να πλύνετε τα πιάτα ή ενεργοποιείτε το πλυντήριο πιάτων, έχετε ποτέ σκεφτεί που πηγαίνει το νερό; Μελέτες έχουν δείξει ότι πολλά νοικοκυριά δεν ξέρουν από που το νερό προέρχεται ή που πηγαίνει. Τα συνεργεία Αποφρακτικής Εταιρείας Πεντέλης απαρτίζονται από τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί και καταρτιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε κοντά σας ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παρατηρήσετε στο σπίτι σας, που υποδεικνύουν μια φραγμένη αποχέτευση. Η Εταιρεία Αποφράξεων Πεντέλη καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

 • βουλωμένοι σωλήνες
 • υπερχείλιση υδάτων
 • χαμηλή πίεση νερού
 • δυσάρεστες οσμές σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, νιπτήρες κλπ.

  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αποφράξεις Πεντέλη Επικοινωνία: 210 6000 500 ΤΚ 15236

Πληροφορίες περιοχής Πεντέλης

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγρο-κτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”, προσελκύοντας Σαρακατσαναίους βοσκούς και Μαραθωνείς αγρότες. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους. Μετά την απελευθέρωση εγκαθίσταται λίγο πιο έξω από την κοινότητα μονάδα του Ελληνικού Στρατού, όπως επίσης και Νατοϊκή Ναυτική Νάση που τίθεται αργότερα στα διοικητικά όρια των γειτονικών Βριλησσίων. Το 1936 ιδρύεται στην κορυφή του Λόφου Κουφού το Αστεροσκοπείο της Πεντέλης.

Top