ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ 210 6000 500

Η Αποφραξεις Πεντελη είναι η δική σας εταιρεία, οι δικοί σας άνθρωποι για οποιεσδήποτε υπηρεσίες στην αποχέτευση που χρειάζεστε. Ειδικευόμαστε στην απόφραξη φρεατίων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη σιφονιών, άντληση υδάτων, επιθεώρηση με κάμερα, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, αυτό που θα περίμενε ο οποιοσδήποτε από μια επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων.

Αποφράξεις Πεντέλη

Αυτό που θα θυμάστε φεύγοντας από τον χώρο σας, είναι ο σεβασμός και η επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι 100% ικανοποιημένος με όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης που παρέχουμε.

Δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε από εμάς; Διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές και τις μαρτυρίες πελατών μας για να μάθετε περισσότερα.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παρατηρήσετε στο σπίτι σας, που υποδεικνύουν μια φραγμένη αποχέτευση. Προσέξτε τα ακόλουθα σημεία και συμπτώματα:

  • Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση
  • Αφού ξεπλυθεί η τουαλέτα, δεν γεμίζει ή αναπληρώνει πολύ αργά
  • Στάσιμο νερό στο νεροχύτη ή τη μπανιέρα σας

Η Αποφράξεις Πεντέλη έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων, τόσο στον οικιακό, όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα.

24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να μας καλέσετε, Κυριακές και αργίες! Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε προβληματική αποχέτευση. Αν δεν είναι κάτι επείγον, καλέστε μας για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Πληροφορίες περιοχής Πεντέλης

Η Παλαιά Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγρο-κτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”, προσελκύοντας Σαρακατσαναίους βοσκούς και Μαραθωνείς αγρότες. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Μετά την απελευθέρωση εγκαθίσταται λίγο πιο έξω από την κοινότητα μονάδα του Ελληνικού Στρατού, όπως επίσης και Νατοϊκή Ναυτική Νάση που τίθεται αργότερα στα διοικητικά όρια των γειτονικών Βριλησσίων. Το 1936 ιδρύεται στην κορυφή του Λόφου Κουφού το Αστεροσκοπείο της Πεντέλης.

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

wikipedia

Αποφραξεις Πεντελη

Επικοινωνία με Αποφράξεις Πεντέλη  210 6000 500, ΤΚ 15236  εδώ και τριάντα χρόνια σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Όλα μας τα συνεργεία εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η Αποφράξεις Πεντέλη καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Πεντέλη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Πεντέλη – – 210 6000 500
Απόφραξη Νεροχύτη Πεντέλη – – 210 6000 500
Απόφραξη Υδρορροής Πεντέλη – – 210 6000 500
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πεντέλη – – 210 6000 500
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Πεντέλη – – 210 6000 500
Καθαρισμός Φρεατίων Πεντέλη – – 210 6000 500
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα  Πεντέλη
Μηνιαίες Συντηρήσεις Πεντέλη – – 210 6000 500
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πεντέλη – 210 6000 500

https://youtu.be/Osme0IL6R_Q

Top