ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Παράξενα πράγματα που βρέθηκαν σε αποχέτευση

Παράξενα πράγματα που βρέθηκαν σε αποχέτευση

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα περίεργα και παράξενα πράγματα που αναφέρθηκαν ότι βρέθηκαν σε αποχετευτικά συστήματα σε όλη την Αττική.

Ένα ζωντανό χρυσόψαρο

Ένα ζωντανό χρυσόψαρο βρέθηκε σε αποχέτευση στα Βριλήσσια, αφού πιθανότατα είχε πέσει από τον καημένο ιδιοκτήτη. Ευτυχώς η ομάδα των τεχνικών της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή διέσωσε τον μικρό τύπο και τον υιοθέτησε! Ένας εργαζόμενος αγόρασε ένα ενυδρείο και συνεχίζει να ζει ευτυχώς στο γραφείο, με το παρατσούκλι «Pooh».

Ένα ρολόι αξίας 10.000

Ένας τεχνικός στο Χαλάνδρι, βρήκε ένα χρυσό ρολόι αξίας 10.000 ευρώ, καθαρίζοντας το φρεάτιο μιας αποχέτευσης. Το παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο ιδιοκτήτης το είχε χάσει και δεν πίστευε ότι θα το ξαναβρεί. Ήταν τόσο χαρούμενος που έδωσε ανταμοιβή στον καθαριστή για την «ακεραιότητα» του.

χρυσό ρολόι που βρέθηκε σε αποχέτευση
χρυσό ρολόι που βρέθηκε σε αποχέτευση

Ψεύτικα δόντια

Ένα από τα πιο συνηθισμένα και πιο παράξενα πράγματα που υπάρχουν στις αποχετεύσεις είναι τα ψεύτικα δόντια! Ο τρόπος με τον οποίο οι ιδιοκτήτες τους καταφέρνουν να τα χάνουν τόσο συχνά παραμένει ένα μυστήριο.

ψεύτικα δόντια που βρέθηκαν σε σωλήνα αποχέτευσης
ψεύτικα δόντια που βρέθηκαν σε σωλήνα αποχέτευσης

Ένα κουνέλι

Μια ομάδα τεχνικών αποφράξεων που καθαρίζει τις αποχετεύσεις στο Χολαργό έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να ξεπροβάλλει ένα χνουδωτό πρόσωπο από ένα σωλήνα. Αποδείχτηκε ότι ήταν ένα μικρό κουνέλι που είχε χαθεί από τον ιδιοκτήτη μιας τοπικής πιτσαρίας.

Πλαστικά στρατιωτάκια

Μια ολόκληρη διμοιρία από μικρά στρατιωτάκια παιχνίδια βρέθηκε σε μια αποχέτευση στην Αγία Παρασκευή.

πλαστικα στρατιωτακια που βρηκε τεχνικος αποφραξεων στην Αγια Παρασκευη
πλαστικα στρατιωτακια που βρηκε τεχνικος αποφραξεων στην Αγια Παρασκευη

Ένα φίδι!

Ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που αναφέρθηκε ότι βρέθηκε ήταν σε μια τουαλέτα στο Γέρακα. Ο τεχνικός της εταιρίας Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έπαθε σοκ νωρίς το πρωί όταν ένα φίδι μήκους 1,5 περίπου μέτρου βγήκε από την λεκάνη. Είχε δραπετεύσει από το διαμέρισμα ενός γείτονα, αλλά το φίδι διασώθηκε.

Ένα γατάκι

Στην διάρκεια μιας απόφραξης στα Μελίσσια ο τεχνικός έβγαλε από μια υδρορροή ένα γατάκι. Ευτυχώς που το κατάλαβε και γρήγορα γιατί άθελά του θα το είχε σκοτωθεί από την ισχύς του μηχανήματος. Ο τεχνικός το πηγε στο γραφείο. Από τότε η γάτα πλέον υιοθετήθηκε και χαίρει άκρας υγείας.

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή για τα πιο παράξενα πράγματα

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή καθημερινά αντιμετωπίζουν και φέρουν εις πέρας κάθε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης. Η αλήθεια είναι ότι μια αποχέτευση έχει κατασκευαστεί για να δέχεται συγκεκριμένα πράγματα. Παρόλα αυτά κατα καιρούς έχουν βρεθεί παράξενα πράγματα που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε.

διάφορα παράξενα πράγματα που έχουν βρει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
διάφορα παράξενα πράγματα που έχουν βρει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή

Η Αποφράξεις Αγιας Παρασκευης είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες για κάθε πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Σχολιάστε